Het plaatsen van een ECOfencing tuinscherm kan men eenvoudig zelf uitvoeren omdat de palen en de panelen vederlicht zijn. Bekijk zeker eens onderstaande installatievideo. De complete installatiegids kan je hier downloaden: installatiegids ECOfencing. De PDF zal in een nieuw venster automatisch openen.

Volg je deze voorschriften dan ga je kunnen genieten van een mooi tuinscherm dat bovendien duurzaam en onderhoudsvriendelijk is!

Heb je na het lezen van de installatiegids nog vragen of opmerkingen, dan zijn wij er steeds om je verder te helpen. Dit kan via mail naar verkoop@ecowell.be of telefonisch op 03 825 13 24. Je kan met je plannen ook altijd langskomen op onze info-zaterdagen tussen 13u en 17u. Tijdens weekdagen enkel na telefonische afspraak.

Zie je de plaatsing van je tuinscherm niet zitten? Geen probleem, wij hebben een plaatsingsdienst die dit voor jou doet. Klik hier voor het aanvragen van een richtprijs voor de plaatsing.

ECOfencing tuindeur

Met het ECOfencing poortje kan je in dezelfde stijl als de rest van je tuinscherm je tuin veilig afsluiten. Ze worden gemaakt met dezelfde panelen en zijn verkrijgbaar op breedtes van 90cm en 120cm.  Hieronder vind je enkele afbeeldingen van het poortje terug.