ECOfencing kunststof tuinscherm in de grijze kleur

BEAUFOR kunststof tuinschermen

Een tuinscherm kan veel meer zijn dan een afscheiding tussen je tuin en de omgeving. BEAUFOR tuinschermen bieden naast bescherming en privacy ook keuze uit een ongelimiteerd kleurenpalet waarmee eindeloos veel combinaties mogelijk zijn.

De BEAUFOR Pintura reeks bevat twee kleuren die bij iedere stijl passen. Een houtstructuur en een strakke antracietgrijze kleur. Voor wie graag nog meer mogelijkheden heeft, biedt de BEAUFOR Arkobaleno reeks alle vrijheid. Dankzij het unieke en originele concept kunnen beide zijden van het tuinscherm een volledig ander uitzicht hebben. Zo kan je tuin worden afgewerkt met een tuinscherm dat langs de buitenzijde aansluit bij het uitzicht van de woning, terwijl je langs de binnenzijde kiest voor een look die het verlengde vormt van je interieur.

BEAUFOR maakt het ook mogelijk om twee totaal verschillende smaken met elkaar te verzoenen zodat je geen compromis hoeft te zoeken met de buren over de kleur van de tuinschermen. Strak en modern gecombineerd met tijdloos en klassiek, het is allemaal mogelijk dankzij BEAUFOR.

BEAUFOR tuinschermen worden opgebouwd met stevige aluminium palen & versterkte kunststofpanelen. Hierdoor zijn ze niet alleen extreem sterk maar ook weersbestendig en onderhoudsvriendelijk. Met de modulaire opbouw is het mogelijk om tuinschermen te plaatsen van 50 cm tot 225 cm hoog.

Voor de plaatsing kunnen de palen in de grond of op een verharde ondergrond door middel van een grondplaat worden vastgezet. Daarna worden de panelen tussen de palen geschoven. De panelen klikken in elkaar zodat het scherm een stevig geheel vormt en bestand is tegen alle omstandigheden. Zo kiest u met BEAUFOR niet alleen voor een tuinscherm naar uw smaak, maar ook voor kwaliteit. 

Waarom kiezen voor een BEAUFOR tuinscherm?
  • Ongelimiteerd kleurenpallet (meer dan 120 verschillende kleuren beschikbaar)
  • Verschillende afwerkingen op hetzelfde paneel mogelijk
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Modulair systeem
  • Wind- en weersbestendig