EcoWell is de gespecialiseerde groothandel in ecologisch verantwoorde bouwproducten vervaardigd uit duurzame of gerecycleerde grondstoffen.

EcoWell levert deze materialen voor professionele klanten en een netwerk van erkende verdelers meteen op de eindbestemming. We bieden naast een vlotte service en distributie ook een doorgedreven kennis van de producten ter ondersteuning van onze klanten aan. Eindverbruikers kunnen zich bij ons informeren tijdens info- en opendeurdagen en op verschillende bouwbeurzen.

EcoWell, de bron voor duurzame buitentoepassingen

EcoWell werd in 2003 opgericht als onderafdeling bij Van pellicom nv te Bornem. In april 2006 werd de afdeling afgesplitst en ondergebracht in een afzonderlijke onderneming. Sindsdien is EcoWell uitgegroeid van particuliere verdeler tot groothandel.

Een goede klantenservice is gedurende die evolutie altijd op de eerste plaats blijven staan. Dankzij de infodagen en beurzen blijven we in nauw contact met de eindklant om de veranderende noden en wensen aan te voelen. Zo kunnen we onze verdelers een optimale ondersteuning bieden. Daardoor blijft het verdelernetwerk van EcoWell groeien. De bestellingen kunnen via dropshipping in naam van onze verdelers rechtstreeks bij de eindklant aan huis worden geleverd zodat de handelingkosten voor de verdelers zo laag mogelijk zijn.

EcoWell gaat actief op zoek naar interessante producten om zijn aanbod uit te breiden. De producten worden nauwkeurig bestudeerd en aan verschillende praktijktests onderworpen. Ze moeten aan onze kwaliteitseisen voldoen vooraleer ze aan het gamma worden toegevoegd. Zo kunnen we blijvend een kwaliteitsvol productenpallet aanbieden.

Wilt u voor EcoWell werken of hebt u een interessant product dat u wenst voor te stellen? Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier.

 

EcoWell in het nieuws

 EcoWell in Gazet van Antwerpen na verhuis naar nieuwe locatie (24/01/2013): lees artikel

 Zaakvoerder Evert Delanoye in Bornem Magazine (juli 2012): lees artikel

 BEAUFOR tuinschermen in de Wonen bijlage van Het Nieuwsblad: lees artikel

 BEAUFOR in het magazine Exclusief, editie mei 2014: lees artikel

 BEAUFOR in het magazine Compleet Wonen, editie 2013-2014: lees artikel