Govaplast kunststof tand en groefplanken

Govaplast kunststof meubilair

Recycling materiaal gemaakt uit plastic afval, dat op zijn beurt weer recycleerbaar is. Materiaal dat niet kan rotten en in elk weer onverwoestbaar blijkt. Het zijn slechts enkele voordelen van het Govaplast meubilair.

Kwaliteitsproduct met een visie

Alle zitbanken, picknicktafels, bloembakken en vuilnisbakken van Govaplast zijn gemaakt van massief gerecycleerd kunststof. Dit is een milieuvriendelijk kwaliteitsproduct met een natuurlijke look, vrij van splinters en giftige stoffen, onderhoudsvrij en 100% recycleerbaar. Het meubilair is bovendien eenvoudig te plaatsen en kan in de grond verankerd worden.

Mooi in elke omgeving

Een veilige zitbank voor op de speelplaats, een picknicktafel voor in de speeltuin of een duurzame en sterke bloembak voor in het straatbeeld: voor elke omgeving is er een passend model in een passende kleur. Klik hieronder op het assortiment naar keuze om alle types en modellen te bekijken.

Bloembakken

Vuilnisbakken

Picknicktafels

Zitbanken

CANVAS banken

Referenties

Verdeler van Govaplast Street meubilair

EcoWell is een officiële verdeler van het Govaplast Street meubilair. School, gemeente, sport- of andere vereniging, bedrijf of particulier? Aarzel dan niet om ons te contacteren op volgende manieren :

 Stuur een mail naar sales@ecowell.be.

 Bel ons op het nummer 03/825 13 24.

Breng een bezoekje aan ons kantoor: Puursesteenweg 372, 2880 Bornem (centraal gelegen in de driehoek Antwerpen, Gent en Brussel). Doorheen het jaar zijn er op bijna elke zaterdag infodagen. Neem een kijkje op onze contactpagina voor de openingsuren en voor de sluitingsdagen. Tijdens weekdagen enkel op afspraak.