Ga je graag zelf aan de slag met je terras of tuinscherm maar heb je nog enkele twijfels? Of ben je niet zeker van het aantal palen en schroeven die nodig zijn? Dan biedt EcoWell de oplossing! Wij voorzien een compleet en startklaar zelfbouwpakket voor je kunststof terras of tuinscherm.

We zorgen in eerste instantie voor een gedetailleerde offerte op basis van de door jou bezorgde afmetingen. Stuur ons gerust een uitgewerkt plan van je terras of tuinscherm door, wij berekenen de benodigde hoeveelheden voor je uit. Ook geven we je graag de nodige adviezen en plaatsingsinstructies zodat je met een gerust gemoed aan de plaatsing kan beginnen. De meeste materialen zijn uit stock leverbaar en kunnen binnen de twee weken voor je deur worden geleverd. Daarna kan je in je eigen tempo je terras of tuinscherm plaatsen.

Zie je de plaatsing toch niet zitten? Ook dan kunnen we helpen. We hebben immers een eigen plaatsingsdienst die voor jou de werken uitvoert.

Wil je graag een vrijblijvende prijsofferte ontvangen? Klik dan hieronder op het product naar keuze. Zit je al met enkele prangende vragen, neem dan contact met ons op via sales@ecowell.be of op het nummer 03 825 13 24.

Onze zelfbouwpakketten met advies

Met BEAUFOR tuinschermen kunnen beide zijden van het tuinscherm een andere kleur hebben.
Prijsofferte aanvragen
De Govawall tuinafsluiting bestaat uit alu palen en massieve kunststof planken.
Prijsofferte aanvragen
ECOfencing tuinschermen zijn modulair van opbouw waardoor de hoogte kan gekozen worden.
Prijsofferte aanvragen
De 100% kunststof planken van Govadeck staan voor een onderhoudsvriendelijk en slipvrij terras.
Prijsofferte aanvragen
De kunststof grastegels zijn sterker dan beton en bovendien sneller geplaatst.
Prijsofferte aanvragen
Sterke en duurzame boordstenen. Ook ideaal als afboording van een petanquebaan.
Prijsofferte aanvragen