Beste klant,

De maatregelen in verband met het Corona virus evolueren in sneltempo. Ook bij EcoWell nemen we onze maatregelen om het virus mee te helpen indijken. Hieronder vindt u een overzicht van onze huidige werking.

CONTACTMOGELIJKHEDEN

Ons kantoor en pop-up showroom zijn gesloten tot 11 mei. We blijven wel bereikbaar op volgende manieren:

Offerteaanvragen (en andere vragen) worden zo snel mogelijk beantwoord. We danken u voor uw begrip als dit iets langer duurt dan normaal.

BESTELLINGEN

Bestellingen kunnen nog steeds worden doorgestuurd naar info@ecowell.be. Telefonisch worden er geen bestellingen opgenomen.

Bij beschikbaarheid van de materialen wordt de levering ingepland en brengen we u minstens 1 dag op voorhand op de hoogte (telefonisch of per mail).

LEVERINGEN

We voeren momenteel nog elke dag leveringen uit aan zowel professionele klanten als particuliere klanten. Levering aan particulieren wordt enkel gedaan bij een volledige voorafbetaling.

Om het risico voor onze chauffeurs én onze klanten tot een minimum te beperken, wordt alle persoonlijk en fysiek contact vermeden. We vragen dan ook onze klanten om de sociale afstand van 1.5m tot onze medewerkers te respecteren.

AFHALINGEN

Particuliere klanten kunnen op dit moment niet terecht in onze winkel of magazijn voor afhalingen. Professionele klanten kunnen wel nog afhalen, maar ook hier onder strikte voorwaarden en van maandag tot en met vrijdag tussen 8u en 17u. Bestellingen moeten op voorhand worden doorgegeven via mail (info@ecowell.be).

Deze regeling geldt zolang de huidige maatregelen van de regering gangbaar zijn (voorlopig tot 11 mei). We volgen de situatie dag per dag. Mochten nog meer maatregelen zich opdringen dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Keep it safe!

Team EcoWell