Beste klant,

Sinds maandag 2 november zijn de nieuwe maatregelen van overheid in voege gegaan. Dat betekent ook weer enkele aanpassingen in onze dagelijkse werking.

CONTACTMOGELIJKHEDEN

Ons kantoor en showroom is gesloten tot 14 december. We blijven wel bereikbaar op volgende manieren:

Offerteaanvragen (en andere vragen) worden zo snel mogelijk beantwoord. We danken u voor uw begrip als dit iets langer duurt dan normaal.

BESTELLINGEN

Bestellingen kunnen steeds worden doorgestuurd naar sales@ecowell.be. Telefonisch worden er geen bestellingen opgenomen.

Bij beschikbaarheid van de materialen wordt de levering ingepland en brengen we u minstens 1 dag op voorhand op de hoogte (telefonisch of per mail).

LEVERINGEN

We voeren nog steeds leveringen uit aan zowel professionele klanten als particuliere klanten. Leveringen aan particulieren worden enkel gedaan bij een volledige voorafbetaling.

Om het risico voor onze chauffeurs én onze klanten tot een minimum te beperken, wordt alle persoonlijk en fysiek contact vermeden. We vragen dan ook onze klanten om de sociale afstand van 1.5m tot onze medewerkers te respecteren en een mondmasker te dragen.

AFHALINGEN

Afhalingen zijn mogelijk enkel na afspraak. Ook hier vragen wij om de sociale afstand van 1.5m tot onze medewerkers te respecteren en een mondmasker te dragen. Bestellingen moeten op voorhand worden doorgegeven via mail (sales@ecowell.be).

Keep it safe!

Team EcoWell