Ben je ook aan het twijfelen om je oude terras te vervangen door een nieuw? Overweeg dan zeker een Govadeck terras. De 100% kunststof planken zijn niet enkel ecologische verantwoord (gemaakt van 100% recyclage kunststof) maar de planken zijn ook een garantie op een duurzaam en onderhoudsvriendelijk terras.

Hieronder vind je een voorbeeld terug van een mooie "terras renovatie" met Govadeck. De oude en volgens de klant "gevaarlijk gladde" bangkirai planken werden verwijderd en vervangen door Govadeck terrasplanken in de Linea uitvoering. Als kleur koos de klant voor Mineral Grey. Deze kleur goed samen met de kleur van het buitenschrijnwerk. Tegelijk vormt het een mooi contrast met de rode baksteen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *