Sinds begin dit jaar is de Govadeck kunststof terrasplank te verkrijgen in een nieuwe uitvoering. Je kon de terrasplank krijgen in ofwel de CLASSIC uitvoering ofwel in de SMOOTH versie. In het eerste geval heb je dan de standaard (bangkirai-imitatie) groeven over de lengte van de terrasplank terwijl bij de SMOOTH uitvoering de plank gewoon vlak is. En vlak betekent in het geval van Govadeck niet glad! De planken zijn dus in beide uitvoering perfect ant-slip.

Naast deze twee versies is er nu dus ook de LINEA. Deze planken hebben minder groeven dan de CLASSIC. De groeven zijn ook iets minder diep in de planken waardoor ze veel minder opvallen en moderner en strakker ogen. Een perfect middenweg dus als je niet kan kiezen tussen vlak of gegroefd.

De LINEA versie is uiteraard verkrijgbaar in alle kleuren van het Govadeck gamma. En kan zoals steeds binnen de 8 werkende dagen geleverd worden.

Meer informatie over de Govadeck terrasplanken vind je hier terug.

Govadeck terrasplanken uitvoeringen