Ben je ook op zoek naar een paar tuinschermen voor achteraan je tuin? Of wil je met enkele planken een compostbak maken? Of misschien ben je wel op zoek naar dat ene bouwmateriaal dat we hier met een mooie korting aanbieden! Op Bouwstock.be  vind je immers (algemene) bouwmaterialen met een superkorting.

Het gaat vooral over eindereeksen, toonzaalmodellen, producten met lichte beschadigingen,... Met andere woorden, producten die niet meer aan de volledige prijs kunnen verkocht worden maar die nog wel technisch in orde zijn. 

Zo zijn er een aantal mooie deals te doen als je op zoek bent naar een goedkoper BEAUFOR, ECOfencing of Govawall tuinscherm. Ook zijn er een deel terrasplanken en tand- en groefplanken terug te vinden aan mooie kortingen. 

Je kan ook altijd een mailtje sturen naar info@bouwstock.be als je naar iets specifiek op zoek bent of als je vragen hebt bij het aanbod.