De plaatsing van een Govawall kunststof tuinscherm kan je zonder probleem zelf uitvoeren. Alle richtlijnen en tips vind je terug in de installatiegids die je hier kan downloaden in pdf-formaat: plaatsingsvoorschriften Govawall. Of bekijk onderstaande video.

Volg je deze voorschriften dan ga je achteraf kunnen genieten van een duurzaam en onderhoudsvriendelijk tuinscherm!

Heb je na het lezen/bekijken van de installatiegids nog vragen of opmerkingen, dan zijn wij er steeds om je verder te helpen. Dit kan via mail naar sales@ecowell.be of telefonisch op 03 825 13 24. Je kan met je plannen ook altijd langskomen op ons kantoor. Hiervoor dien je wel een AFSPRAAK te maken.

Zie je de plaatsing van je tuinscherm niet zitten? Geen probleem, wij hebben een plaatsingsdienst die dit voor jou doet. Klik hier voor het aanvragen van een richtprijs voor de plaatsing.

Govawall tuindeur

Het is ook mogelijk om in je Govawall tuinwand een bijpassende tuindeur of poortje te integreren. Deze poort is 100cm breed en 173cm hoog. In tegenstelling tot het tuinscherm is het poortje volledig gemaakt van aluminium. De Govawall tuinpoort is verkrijgbaar in (licht) grijs en zwart. De plaatsingsvoorschriften van het poortje kan je hier downloaden.