De installatie van een Govadeck kunststof terras kan je zonder probleem zelf uitvoeren. Wel moet je de nodige aandacht schenken aan de unieke kenmerken van een kunststof terras. Je kan de plaatsing ervan immers niet vergelijken met een houten of houtcomposiet terras. Alle aandachtspunten vind je terug in de installatiegids die je hier kan downloaden in pdf-formaat: plaatsingsvoorschriften Govadeck. Volg je deze voorschriften dan ga je achteraf kunnen genieten van een prachtig en onderhoudsvriendelijk terras!

De werkwijze en aandachtspunten uit de installatiegids zijn ook verfilmd in onderstaande video. Daarin wordt stap voor stap uitgelegd en getoond hoe je een Govadeck zelf kan leggen: van het uitpassen van de onderstructuur tot het plaatsen van de plinten, alle zaken worden overlopen. 

Heb je na het bekijken van de video en het lezen van de installatiegids nog vragen of opmerkingen, dan zijn wij er steeds om je verder te helpen. Dit kan via mail naar verkoop@ecowell.be of telefonisch op 03 825 13 24. Je kan met je plannen ook altijd langskomen op onze info-zaterdagen tussen 13u en 17u. Tijdens weekdagen enkel na telefonische afspraak.