Govaplast stads- en parkmeubilair

Recycling materiaal gemaakt uit plastic afval, dat op zijn beurt weer recycleerbaar is. Materiaal dat niet kan rotten en in elk weer onverwoestbaar blijkt. Het zijn slechts enkele voordelen van het Govaplast meubilair.

 

Kwaliteitsproduct met een visie

Alle zitbanken, picknicktafels, bloembakken en vuilnisbakken van Govaplast zijn gemaakt van massief gerecycleerd kunststof. Dit is een milieuvriendelijk kwaliteitsproduct met een natuurlijke look, vrij van splinters en giftige stoffen, onderhoudsvrij en 100% recycleerbaar. Het meubilair is bovendien eenvoudig te plaatsen en kan in de grond verankerd worden.

 

Mooi in elke omgeving

Een bank voor in het park, een tafel voor in de speeltuin of een bloembak voor in de straat : voor elke omgeving is er een passend model in een passende kleur. Het Govaplast Street meubilair is opgedeeld in 3 collecties :

Bekijk hier het volledige gamma meubilair.


Ben je op zoek naar Govaplast meubilair aan scherpe prijzen, check dan zeker www.bouwstock.be. Op deze website vind je een groot aanbod aan superdeals terug: bloembakken, picknicktafels en veel meer aan een mooie korting. Bekijk hier alle deals!Meer nformatie en foto's kan u terugvinden op de website van het Govaplast Street meubilair.

 

Vraag hier uw vrijblijvende prijsofferte aan.

 

Bekijk hier enkele referenties.

 

Download hier de folder van Govaplast Street.