Vaste anti-parkeerpalen in kunststof

In het gamma parkeerpalen of anti-parkeerpalen kan men het onderscheid maken tussen vaste (= de niet- wegneembare) en wegneembare of afneembare anti-parkeerpalen. Hieronder vindt u het overzicht van de vaste parkeerpalen. Meer informatie over de wegneembare palen vindt u op volgende link: wegneembare parkeerpalen.Vaste antiparkeerpalen met diamantkop of met bolkop

Vierkante antiparkeerpalen met diamantkop

De vierkante parkeerpalen hebben een diamantkop, zijn voorzien van vellingkanten en van 2 verzonken reflecterende strips van 18mm breedte (rood en wit). Ze zijn verkrijgbaar in de zwarte en bruine kleur. De palen zijn 15x15cm en hebben een lengte van 140cm (80cm boven het maaiveld en 60cm in de grond). Ze wegen 14,5kg per stuk.


Als optie kunnen er 2 extra reflectoren van 7x11cm voorzien worden op de parkeerpaal. Deze worden er dan opgeschroefd. De reflectoren zijn te verkrijgen in het wit of oranje.


Ronde anti-parkeerpalen met bolkop

Naast de vierkante palen zijn er ook ronde palen beschikbaar. Deze hebben een diameter van 13,5cm en zijn 140cm lang. Bovenaan zijn ze afgewerkt met een bolkop. De palen wegen 12kg per stuk.


Ze zijn steeds zwart van kleur en zijn voorzien van een verzonken witte reflecterende band van 50mm.


Achthoekige anti-parkeerpaal met bolkop (type GENT)

Deze vaste parkeerpaal is achthoekig van vorm en heeft een bovenaan een halfronde kop met diameter 130 x 70. Deze parkeerpaal is ook beter gekend onder de naam GENT.


Ook deze anti-parkeerpaal heeft 2 uitsparingen van 20 mm breedte met daarin aangebracht 2 reflecterende witte aluminium strippen. Vanaf de onderzijde van de halfronde kop is de paal over een lengte van 530 mm achthoekig en gaat vervolgens over in vierkant 150 x 150 mm over een restlengte van 800 mm. Deze restlengte wordt in de grond gemonteerd.Download technische fiches van:

Bekijk hier de productfoto's.

Vraag hier uw vrijblijvende prijsofferte aan.