EcoWell, de bron voor duurzame buitentoepassingen

EcoWell is dé referentie op het vlak van ecologisch verantwoorde bouwproducten vervaardigd uit duurzame of gerecycleerde grondstoffen.

In ons gamma zitten bijvoorbeeld 3 verschillende soorten kunststof tuinschermen, 100% kunststof recyclage terrasplanken, weidepalen, gras- en grindtegels enzovoort. Een volledig overzicht vind je hieronder terug.

We leveren deze materialen voor professionele klanten en een netwerk van erkende verdelers meteen op de eindbestemming. We bieden naast een vlotte service en distributie ook een doorgedreven kennis van de producten ter ondersteuning van onze klanten aan.

Eindverbruikers kunnen zich bij ons informeren tijdens info- en opendeurdagen en op verschillende bouwbeurzen.

Hier kan je meer lezen over onze werking >>>

OPENINGSUREN KANTOOR

We werken ENKEL OP AFSPRAAK. Zowel voor bezoeken aan de showroom als voor afhalingen. Een afspraak maken doe je via het contactformulier of door te mailen naar info@ecowell.be.

TOONTUIN

Onze toontuin is altijd vrij toegankelijk. Ook op zon- en feestdagen. Opgelet, de toontuin is op een ander adres dan dat van ons kantoor , namelijk Puursesteenweg 394, 2880 Bornem.

ZELFBOUWPAKKETTEN

Wij voorzien een compleet en startklaar zelfbouwpakket voor je kunststof terras of tuinscherm en dat geleverd aan huis. Klik hier voor meer informatie.

Getuigenissen van klanten

EcoWell blog

Leveringstermijnen

Beste klant, De grondstoffenmarkten staan al enige tijd onder druk. Dat zorgt er voor dat sommige profielen niet altijd vlot […]

Aangepaste maatregelen COVID-19

Beste klant, Sinds maandag 2 november zijn de nieuwe maatregelen van overheid in voege gegaan. Dat betekent ook weer enkele […]

Zomerverlof 2020

Zoals elk jaar zijn we tijdens het klassieke bouwverlof gesloten. We zijn wel geen drie maar twee weken dicht. Concreet […]