Tand en groefplanken voor paardenstallen in kunststof

De Govaplast tand en groefplanken zijn vervaardigd uit hoogwaardige gerecycleerde kunststoffen. De duurzame planken zijn massief en 100% in de massa gekleurd. Door hun specifiek productieproces zijn ze veilig, sterk en slagvast.

 

De planken zijn onderhoudsvriendelijk, splintervrij en kunnen niet rotten. Daarnaast zijn ze ook buigzaam waardoor ze niet gaan breken.

 

Voor buitentoepassingen is aangewezen om het verstevigingsprofiel te gebruiken. Dit wordt tussen de planken geplaast om te vermijden dat de planken bol gaan staan bij continue blootstelling aan fel zonlicht. Afhankelijk van de dikte van de plank worden er meer/minder verstevigingsprofielen voorzien.

 

Kleuren

Beige (sand beige), zwart (ural black), bruin (quartz brown), roodbruin (canyon brown), groen (andes green), antraciet (ash grey), taupe (atlas beige) en grijs (mineral grey).

 

Afmetingen

2.2 x 13.8 x 240 cm

2.8 x 13.8 x 365 of 391 cm

3.2 x 13.8 x 365 of 391 cm

3.4 x 13.8 x 365 of 391 cm

3.8 x 13.8 x 365 of 391 cm

 

De werkelijke breedte van de plank is (met tand) 150mm terwijl de breedte van een geïnstalleerde plank 138mm is. Opmerking: niet alle kleuren en afmetingen zijn uit voorraad beschikbaar. Sommige zijn enkel op aanvraag.

 

>>> We hebben op www.bouwstock.be diverse tand en groefplanken aan zeer scherpe prijzen. Klik hier om het aanbod te bekijken! <<<

 

Meer productinformatie kan u terugvinden op de website van Govaplast.

 

Vraag hier uw vrijblijvende prijsofferte aan.

 

Bekijk hier enkele referenties.

 

Download hier de folder van Govaplast.

Ga terug naar het overzicht Govaplast planken, palen en platen.